Sari ja kuva -verkkokauppa viimeistelyä vaille valmis

9.12.2012 - 0:37 / Sari ja kuva.Olen täällä häärännyt Sari ja kuva Storea, eli verkkokauppaa pystyyn,  josta tulee HUUpöllöjen ja MAUkattien uusi koti. Vanhojen tuttujen HUUpöllöjen lisäksi verkkokaupan valikoima tulee kattamaan myös valikoiman printtejä eli julisteita ja postikortteja. HUUpöllön rinnalle tuotesarjana luvassa Palleroiset -magneettisarja, sekä joillekin ehkä jo tuttu MAUkatti -sarja,  joka tulee sisältämään ainakin postikortteja ja ehkäpä myös tulevaisuudessa jotain muutakin. :)

Verkkokaupan valikoimaa  hienosäädetään vastaamaan juuri SINUN toiveisiisi ja niinpä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisista tuotteista Sari ja kuva Storen valikoima tulee koostumaan. Kerro siis meilipiteesi, niin me otamme sen huomioon. :)

Alla näet muutaman kuvan. Minkä näistä kuvista mieluiten haluaisit nähdä Sari ja kuva Storen printtivalikoimissa? Kerro se minulle tämän viestin kommenttilaatikossa. Eniten ääniä saanut kuva pinkaisee Sari ja kuva Storen valikoimiin heti ensimmäisten joukossa.

Ja jottei tämä kysely aivan turha olisi, niin kaikkien tätä postausta 15.12.2012 klo 12 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan vapaavalintainen tuote Sari ja kuva Storen valikoimista. Joten verkkokaupan aukeamista odotellessa, vaikuttakaa hyvät ihmiset ja äänestäkää! Arvonnan voittaja julistetaan 16.12.2012 kello 12. :)

Ja ehdokkaat tulevat tässä:

Hundra hundarna 

Katteja

Le Pingouin

Tuuliikka 

The Invisible Box 

Wordbird 

 

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit:7 vastausta - “Sari ja kuva -verkkokauppa viimeistelyä vaille valmis”

 1. dunis Kirjoittaa:

  Nyt minä äänestän!
  Minä äänestän Hundra hundarnaa ja höpsöä Le pingouin- kuvia. Joo :)

 2. Elksi Kirjoittaa:

  Lemppparini on viimeisin kuva, eli tuo graafine lintu :)

 3. Laura Kirjoittaa:

  Pakko lingvistinä äänestää sanalintua :)

 4. NyyNe Kirjoittaa:

  Vaikea valinta, mutta le pingouin saa äänen!

 5. Tapirus Bui Kirjoittaa:

  Kannatan viimeisintä, eli Wordbirdiä!

 6. suw Kirjoittaa:

  The Invisible Box

 7. Heidi Kirjoittaa:

  B-b-b-bird is the word, eli sanalintua äänestän!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee