Lintukirja

24.05.2012 - 16:17 / Sari ja kuva.


Nyt se on sitten valmis. Liittyen siis tähän aikaisempaan postaukseen jossa kertoilin lintujen inspiroivan minua. Kevään linnut saivat minun käsissäni nimen LINTUKIRJA, joka siis sisältää kymmenen kuvaa erilaisista Suomen luonnossa elävistä linnuista. Vaikka lintukuvat muodostavatkin kokonaisuuden, on tarkoituksena myös että ne toimisivat itsenäisinä ja toisistaan riippumattomina visuaalisina teoksina.

Konseptina on siis nimensä mukaisesti lintukirja, eli havainnollistavan kuvan lisäksi jokaisen linnun kohdalla on myös lajin nimi, tieteellinen nimi sekä puhekuplassa sanallisesti kuvailtuna tapa jolla ko. lintu ääntelee. Kyseessä on mustavalkoinen julkaisu, jotenkin se tuntui nyt mukavalta ja luontevalta sekä luo yhtenäisen ilmeen muuten niin monenkirjavaan lintuparveen.

Lintukirja on nyt siis valmis nousemaan siivilleen ja lähtemään painoon ja se pyrähtänee kaiken kansan ulottuville kaupunkilinnuksi Helsingin Sarjakuvafestivaaleille syyskuussa. :) Stay tuned!

 

Kategoria: ideat visiot ja innovaatiot, Jee!.
Tagit:3 vastausta - “Lintukirja”

 1. Heikki Morgan Hämäläinen Kirjoittaa:

  Vähäeleisesti olet tavoittanut lintuluonteita näköjään.

 2. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Kiitos. :)
  -Sari

 3. » Blogin arkisto » Korusia Kirjoittaa:

  […] Nämä kuvat ovat alunperin osa Lintukirjaa. […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee