Uutisia ja uudistuksia

3.06.2011 - 12:05 / Sari ja kuva.


Tässäpä muutama syy siihen, miksi olen viettänyt hiljaiseloa blogin suhteen:

– Koulun eli työharjoittelun loppurutistus Sarjakuvakeskuksella. Oli ihan älyttömän antoisat 3 kuukautta ja onnistuinpa nakittautumaan Sarjakuvaseuran vapaaehtoishommiin vielä kesän ajaksi, joten eipä musta niin helpolla eroon päästä! MUAHA! Huomenna siis vielä koulunpäättäjäisseremoniat ja sitten kirmaus kesälaitumille.

–  Sain ihan ältsin suuren inspiksen erään työjutun tiimoilta ja siinä inspiraation kourissa pistin omien sivujen ulkoasun (jälleen kerran) uusiksi. :D Samalla työt-osioon ilmestyi pari uutta kategoriaa ja nettiportfoliotakin siinä ohessa hieman päivitin (sieltä löytyy nyt mm. jotain juttuja mitä työharjoittelun aikana tuli tehtyä). :) Jos tässä kesän aikana vaikka sais sitten vielä itsestään sen verran irti, että laittas bloginkin ulkoasun yhteensopivaksi sivujen kanssa, niin avot! Halusin sivuille hieman hand made -meininkiä, toivottavasti välittyy. :)

– Sivut löytyvät siis edelleen vanhasta tutusta osoitteesta: www.sarijakuva.fi

    – Olen myös päättänyt tehdä syksyn Sarjakuvafestivaaleille oman pienlehden myyntiin, siitä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

    – Kuvia ja sarjakuvia on paperilla ihan ältsisti ja yritän tässä lähiaikoina saada niitä taas hieman digitaaliseenkin muotoon. Tulossa on muun muassa uutta Pinjaa ja ehkä jotain pientä sneak peekiä tulevan pienlehdenkin tiimoilta. :)

    – Mulla oli tosiaan tarkoitus lomailla kesä (loma, mikä se on?), mutta nytpä sitten haalinkin kaikennäköistä projektia tähän kesälle. Kertoilen niistäkin sitten taas tarkemmin kunhan itsekin saan tarkempaa tietoa. Yritän kuitenkin myös vähän lomailla kesän aikana, joten blogin päivityksessäkin saattaa ilmetä hiljaisempia jaksoja.

    – Kaikille koulusta tällä viikolla valmistuville oikein paljon onnea ja menestystä!  :)

    Kategoria: ideat visiot ja innovaatiot, Skäbädäbä, Tekstipainotteista.
    Tagit: ,



    Trackback URI | Kommenttien RSS

    Jätä vastaus


    

    Sari ja kuva

    Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

    This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

    All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

    Arkisto

    Kategoriat

    Tagit

    Sari suosittelee