Kissailua

22.05.2011 - 12:13 / Sari ja kuva.


Lupailin viimeviikonloppuna piirrellä kissoja ja nyt sain sitten jonkinlaisen pikasuhrauksen valmiiksi. Astuin samalla ulos mukavuusalueeltani ja kokeilin vaihteeksi piirtää raidallista kissaa, ilmeisen huonolla menestyksellä. Raidallista kissaa vaan on mun mielestä niiiiin vaikee piirtää! Siinä lienee osasyy miksi useimmiten pysyttäydyn laikullisissa kissoissa. :D

Raidallisista ja laikullisista kissoista puheenollen, tässäpä vielä melkoisen vanha töherrykseni, eli “muotokuvat” omista kissoistani Hiskistä, Tepukaisesta ja Elmosta. Kuten kuvasta näkyy, niin tässä olen taas kokeillut hieman erilaista tyyliä piirtää kissaa.

Vertailukohteita todellisten esikuvien muodossa voi halutessaan pällistellä täällä.

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee