Sari meni Lilyyn

11.06.2013 - 16:46 / Sari ja kuva.


Päätin sitten yhdistää kaikki elämäni osa-alueet samaan blogiin ja perustin sitä silmälläpitäen ihan täysin uuden blogin tuonne Lilyn puolelle. Monen erillisen blogin edes vähänkään säännöllinen ylläpito kävi minulle vain liian hankalaksi ja siksi päädyin tähän ratkaisuun. Tätä blogia ei siis tästä päivästä lähtien enää päivitetä, vaan uusimmat kuulumiset löytyvät uudesta “yleisblogistani” Kaunis utopia?

***

I have tried to regulary update several blogs at the same time and came up with a conclusion that it just doesn’t work for me. So I started a whole new blog which will include all the stuff of me and my life. All the stuff at the same place instead of multiple blogs which I find really difficult to keep up to date. So I won’t be updating this blog anymore from now on. You’ll find my new blog here.

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee