Laihduttajan suklaakakku

3.05.2013 - 10:38 / Sari ja kuva.


Pahoittelen hyvin pitkäksi venynyttä radiohiljaisuutta, jolle tulee stoppi nyt. Anoppi täytti pyöreitä vuosia ja hänelle väsäsin tällaisen kortin. Voin kertoa että minun kaltaiselleni ikuisuuslaihduttajalle suklaakakkujen yksityiskohtainen piirtäminen saa aikaiseksi suklaan syöntiin liittyviä hallitsemattomia mielitekoja. Onneksi tämän kuvan katseleminen itsessään ei sentään lihota.

Koska olen oikeasti ihan surkea leipomaan enkä muutenkaan mikään maestro keittiössä, niin tämä olkoot sitten minun tapani loihtia leivonnaisia. Samalla tuli treenattua hieman Illustratorin 3D-ominaisuuksien käyttöä ja soveltamista, lopputuloksena tämä:

 

Kategoria: Jee!.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee