Sairastelua, tasa-arvoa ja muita sattumuksia

21.03.2013 - 17:15 / Sari ja kuva.


Päätinpä nyt koota yhteen postaukseen viimepäivien tapahtumat, alkaen siitä että olen tosiaan ollut pidemmän tovin jo kipeenä (oon nykyään aika harvoin kipee, mutta näköjään sitten kun se flunssa iskee niin iskee sitten ihan huolella). Tänään raahauduin ensimmäistä kertaa pariin viikkoon työhuoneelle ja täällä sitä nyt ollaan, tiiviisti sorvin ääressä.

Ohessa allekirjoittanut kirjaimellisesti pöllön näköisenä. En itsekään tiedä mikä juju tämän kuvan postaamisessa oikein on, muuta kuin kertoa että parempaan en tällä hetkellä pysty. :D Itsensä kuvaaminen on nimittäin äärimmäisen hankalaa ja tämä oli lukuisten otosten joukossa sieltä parhaimmasta päästä. Pahoittelen jo valmiiksi seuraavan kuvan mahdollisesti aiheuttamia traumoja.

Joku on jättänyt mun pöydälle likaisen kahvikupin, mutta kun kuppi itsessään on noin hurmaava, niin annettakoot se anteeksi. En ole vielä edes raaskinut tiskata kuppia kun se on tuossa pöydän kulmalla niin soma. :D

 

Pari päivää sitten vietettiin tasa-arvon päivää ja minä vietin sen päivän istumalla tasa-arvoisesti lajitovereideni kanssa terveyskeskuspäivystyksessä, vuoronumerolappu kädessä. Terveyskeskukseen mennessäni törmäsin tunnelissa niin hellyttävään näkyyn että se oli pakko ikuistaa. Tasa-arvon päivän hengessä tuli tästä mielestäni jo tilataideteosta lähentelevästä asetelmasta mieleen hyvinkin yleviä ajatuksia esimerkiksi siitä, miten hieno ja nahkainen sohvatyyny voi käydä rinta rinnan juna-aseman tunnelin nuhjuisen ja töhrityn kaakeliseinän kanssa ilman mitään ongelmia. :)

Koska parisen vuotta sitten en koskaan saanut aikaiseksi ikuistettaa kameralla erään paikallisen kukkakaupan portinpielessä ollutta ja silloisilla työmatkoilla päivittäin allekirjoitaneessa kieroa hilpeyttä herättänyttä  “Multa tuli jo!” -kylttiä, niin tämä mitä ilmeisimmin pääsiäisen (ja kevään) aikaansaama kaksimielisyys piti sitten ikuistaa. Kiitos ja anteeksi.

Tämä flunssaan sairastuminen on tosiaan hieman haitannut harrastustoimintaa viimeaikoina, mutta nyt jos tästä vähitellen pääsisi taas takaisin elävien kirjoihin, niin voisi ajan kanssa kirjoitella tänne sellaisesta mukavasta yhteisöllisestä kansalaisprojektista kuin Kino AXA, jossa myös itse olen mukana. :) Taannoin piti erään AXA-kokouksen jälkeen tappaa aikaa keskustassa melkein tunti ennen bussin lähtöä ja mikäs olisikaan parempi tapa tappaa aikaa kuin syömällä ja juomalla? :D

Pahoittelen jälleen kerran kuvien ruokottoman huonoa laatua. Iphone kun on ainoa kamera jonka omistan tällä hetkellä, joten näihin kuviin on tyytyminen ainakin siihen asti kunnes voitan lotossa. :D

Mutta juu, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Kuulemiin.

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee