Konkretiaa…

7.03.2013 - 11:51 / Sari ja kuva.


 

Kyllähän se oli alusta asti tiedossa että täältä koulusta pitäisi joskus valmistuakin, mutta nyt se jotenkin konkretisoitui kun täällä koulussa iskettiin päivämäärät vaan kylmästi tiskiin. Tutkintotyön (eli lopputyön) teko häämöttää hyvinkin läheisessä tulevaisuudessa ja koko hässäkän pitäis olla valmiina lokakuun alkuun mennessä!

Lueskelin tuossa juuri tutkintotyön kriteerejä ja hienoinen paniikki valtaa tässä hieman alaa. Niin paljon kaikkea mitä pitäis osata, tehdä, hallita ja organisoida. Ja minun pitäisi tutkintotyöllä osoittaa että olen tämän alan rautainen amattilainen. Joskus kun sitä täytyy todistella itselleenkin.

Muita opinnäytetöiden tai gradujen parissa pakertajia linjoilla?

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee