Ilmoitusasia

6.03.2013 - 19:24 / Sari ja kuva.


Noniin! Otin siis blogin kommenteista sellaisen toiminnan pois että jokainen kommentti vaatii ylläpitäjän hyväksynnän ennenkuin se näkyy julkisesti. Nyt siis kommentit näkyvät samantien kommenttilaatikossa ja toivonkin että tämä saisi teidät ihmiset ja lukijat (joita FB-tykkäysten perusteella ainakin kaksi näyttäis olevan) avaamaan sanaisen arkkunne kommenttiboksiin. :) Tai sitte mun jutut on vaan niin tylsiä että niitä ei kukaan jaksa kommentoida. :D Yritän kirjoittaa jatkossa myös mielenkiintoisempia postauksia.

Kysytään tässä nyt samalla, että millaisista asioista te haluaisitte lukea Sari ja kuva -blogissa? Pitäisikö blogin olla tiukasti rajattuna kuvallisen ilmaisun ja viestinnän osa-alueisiin vai ovatko pilkahdukset muustakin elämästä tervetulleita?

Kategoria: Jee!.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee