Työlook

4.03.2013 - 17:22 / Sari ja kuva.


Tämä aihe on ihan oman postauksensa arvoinen, nimittäin työpukeutuminen. Olen nyt sisäistänyt sen että tänne työhuoneelle ei ehkä sovi tulla pieruverkkareissa tai kauhtuneessa pyjamassa, siitä lähdetään.

Työvaatteideni tulee olla mukavia ja rentoja päällä, bonusta jos ne näyttävät hyviltä (onko se edes mahdollista täällä kropalla?). Kaapista multa löytyy pari perus garderobia, joten sen suhteen ei pitäisi olla ongelmaa. Mutta jokaisessa asiassa on olemassa aina se pieni  mutta ja minun työasujeni suhteen probleemi on seuraavanlainen.

Mä sotken. Jos mulla ei ole HUUpöllöjen lakkausta tai liimaamista ohjelmassa,  niin paidaltani voi lukea ainakin sen päivän ruokalistan. Jos en onnistu sotkemaan syödessä itseäni, onnistun dippaamaan hihani lakkapurkissa tai sutaisemaan siveltimellä paitaani kauniin kuosin likaisen tahran.

Jos jatkan tätä vauhtia, on mun jokaisessa kaapista löytyvässä vaatekappaleessa kohta jokin kestotahra joka ei lähde pois millään poppakonstilla. Ei vaikka noituis, loitsis ja tanssisi sadetanssia päällään seisten.

Tähän olisi toki olemassa ratkaisuja:

  1. opetella syömään niinkuin aikuiset ihmiset syö
  2. opetella kohdistamaan askartelulakat ja liimat sinne mihin ne kuuluu
  3. hankkia ruokalappu
  4. tai mikä vielä ehkäpä parempaa, essu!

Jos toteutan jomman kumman viimeisimmistä, voidaan ehkä sanoa hyvästit tyylikkäälle työpukeutumiselle. Ei sillä että mun työpukeutumiseni tähänkään asti olisi ollut mitenkään erityisen tyylikästä tai naistenlehtien tyylivinkkejä noudattavaa. Sellainen muovinen essu jollaisia tuomareiden assistenteilla on kissanäyttelyissä olis kyllä kieltämättä aika kähee.

Nyt siis pohdinkin, että otanko vaatteideni kanssa sen riskin että kohta mulla ei ole yhtään siistiä ja puhdasta vaatekappaletta kaapissa, vai alanko pukeutua töihin sellaisiin “rönsiksiin” joiden pysyvä likaantuminen ei ole suuri katastrofi.

Miten teillä ihmiset? Onko työpukeutumisessanne tyyli kaiken a ja o vai meneekö käytännöllisyys kaiken muun edelle? Asettaako työnkuvanne ja -ympäristönne jonkinlaisia vaatimuksia pukeutumisenne suhteen?

Kertokaa! Auttakaa!

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit:



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee