Raipatirai

4.03.2013 - 17:09 / Sari ja kuva.


Otsikko kuvastaa mun tämän hetken fiiliksiä kun Putouksen viime lauantain improsketsihahmot pyöritvät loopilla päässä ja mä yritän saada kiinni keskeneräisistä töistä jotta saisin saatettua niitä taas vähän lähemmäksi valmistumista.

Tänään on edellämainitun lisäksi keskusteltu syistä miksi rodeohevoset pukittavat ja siinä samalla parannettu maailmaa hevosurheilun osalta ylipäätään. Tänään on otettu vastaan korutilauksia, suunniteltu omaa uutta käyntikorttia ja flaikkua, raahauduttu työhuoneelle, taitettu lehteä ja lakattu pari pientä HUUpöllöstä.

Lounaaksi matkalta ostamani valmissalaattiannos maistuu käyneelle hiivalle, joten jätin syömättä. Flunssasta juuri toivuttuani ei houkuttele todellakaan mikään ruokamyrkytys enää tähän perään ja mun maha on sellaista laatua että jos se jostain ottaa nokkiinsa niin se tekee sen sitten ihan kunnolla. Säästän teidät tarkemmilta yksityiskohdilta.

 

Olin äsken hieman pulassa. Juuri kun sinun pitäisi saada välittömästi yksi HUUpöllö sormus tehtyä, ainoa sormuspohja on epäkunnossa. Siinä on pala muovia kiinni pikaliimalla. On ja pysyy.

Pureskelin  siinä sitten jo kynsiäni ja pieni paniikki alkoi heräämään. MITÄ TEEN!? En pääse tähän hätään mihinkään askartelukauppaankaan lisää sormuspohjia ostamaan. Tiimarissa niitä ei ole, Sinellissä olisi, mutta lähin Sinelli taas on jossain huitsin nevadassa. Silloin keksin! Pitäisi olla viila tai hiekkapaperia jolla saisin hiottua sormuspohjan tasaiseksi.

Muuten hyvä, mutta mistäs tähän hätään taikoo kumpaakaan? Kotona kyllä olis…

Tämä meidän luova yhteisömme (eli työhuone) on täynnä graafikoita sun muita hipstereitä luovan alan ammattilaisia ja siistin sisätyön tekijöitä, joten viilaa tai hiekkapaperia täältä tuskin löytyisi… Tai niinhän sitä luulis. Satuin pohtimaan asiaa ääneen eräälle kollegalle ja hänhän taikoi työpöytänsä syövereistä sekä viilan että hiekkapaperia ja antoi mulle lainaksi molemmat!

Sitämukaa kun viilasin sormuspohjaa tasaiseksi, vieri myös kivi pois sydämeni päältä. Saan kuin saankin HUUsormuksen matkaan ajoissa!

Tämä on pieni asia ihmiskunnalle, mutta suuri minulle! :D

Kategoria: Jee!, Skäbädäbä.
Tagit: ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee