Avocado on hip ja pop!

2.03.2013 - 22:27 / Sari ja kuva.


Siis mitääää?! Mä oon viimeaikoina tykästyny ihan kympillä avocadoon tietämättä olevani muodin huipulla. Sattumalta kun muutama bloggaaja (esim. Are you feeling fashionable -Nadja ja MTL-Mimmi) tuntuu minun laillani hurahtaneen tuohon samaan terveellisiä rasvoja tihkuvaan herkulliseen hedelmään.

Ja onhan se kyllä sellainen kasvis joka ansaitsee epäilemättä kaikki saamansa hehkutukset. Sitä syödessä oikein tuntee kuinka kaikki terveelliset rasvat imeytyy ja lisäksi sitä ei voi syödä määräänsä enempää. Eli vaikka se on älyhyvää, niin sitä ei tee mieli ahmia kuin max. yhden kerrallaan, joten se rasvaisuuskaan ei ole haitaksi. :)

Itse tykkään syödä avocadon ihan sellaisenaan. Veitsellä puoliksi, kivi ulos ja lusikalla kauhotaan herkullinen sisus parempiin suihin. Kyllähän tuosta saisi vaikka mitä guacamolea sun muuta herkkuhärpäkettä väsättyä (jos osais), mutta miksi suotta vaivautua kun se on sellaisenaankin niin hyvää.

Tykkäättekö te ihmiset avocadosta ja jos, niin miten mieluiten nautitte avocadonne? Meneekö se viherpirtelön joukkoon blenderiin vai katoaako suuhun suoraan kuoresta irti kaiverrettuna?

ps. Yksi asia missä mä sitten taas oon totaalisen out on selkeästikin tuo Instagram.

Kategoria: Jee!, Skäbädäbä.
Tagit:2 vastausta - “Avocado on hip ja pop!”

  1. Sari ja kuva Kirjoittaa:

    Onks toi avopasta niinku jotain KARPPAUSTA!? :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee