Kissantassuttelua

21.02.2013 - 18:21 / Sari ja kuva.


Mikäli ei ole vielä tullut selväksi niin olen siis kissaihminen henkeen ja vereen. :D Tällä hetkellä arkeani piristää kolme kotikissaherraa, yksi pitkäkarvainen ja kaksi lyhytkarvaista. Arki kissojen kanssa koostuu monesta eri asiasta, joista ei laisinkaan vähäisimpänä niiden monipuolinen aktivointi temppujen ja leikkimisen muodossa.

Olenkin tarinoinut kissakuulumisiamme kissojen sivuille (jotka vaatisivat kipeästi päivittämistä), blogiin sekä FB-sivulle. Pitkän radiohiljaisuuden jälkeen sain kissojenkin kuulumiset päivitettyä blogiin ja laitoin samalla blogin ja FB-sivujen ulkoasua hieman ajan tasalle. :)

Blogin ulkoasu on nyt melko simppeli, tuunailen sitä enemmän sitten kun ehdin ja jaksan. Mielummin yksinkertainen ja kerralla valmis kuin monimutkainen joka roikkuu sitten viikkokaupalla netissä tyhmän näköisenä, eikös? :)

Tässä hieman kissojen sivuille, blogiin ja someen suunnittelemaani grafiikkaa. :)

Kissojen sivuthan löytyvät täältä, Facebook-sivu täältä ja blogi täältä.

Kategoria: Jee!.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee