HUUpöllöpaja pystyssä. :)

20.02.2013 - 20:26 / Sari ja kuva.


Raahasin tänään tänne työhuoneelle HUUpöllö-tarvikkeita ja taisi siinä uusien HUUpöllöjen lisäksi syntyä pari uutta HUUhkajaa, MAUkattia ja PICCUpöllöäkin. Eräs kollega viereisestä pöydästä nimittäin vinkkasi minulle yhden huippuhyvän lakan ja koska olin pitkään etsinyt sopivanlaista korkeakiiltoista lakkaa antamaan viimeisen silauksen HUUpöllöilleni, oli minun pakko kaartaa tänne tänään Sinellin kautta.

Kävin eilen shoppaamassa hieman lisää säilytyslaatikoita tyotavaroilleni ja tällä hetkellä työpisteeni näyttää siis tältä. Joku hylly tai muu vastaava säilytyskaluste olisi kyllä bueno, mutta näillä mennään nyt toistaiseksi:

Kynät pitäis vielä saada johonkin järjestykseen. Ideoita? 

Pahoittelen jälleen kerran surkeaa kännykuvalaatua. 

Jännityksellä olen seurannut tässä ensimmäisen tällä uudella lakalla lakatun korurykelmän kuivumista ja kyllä minusta nyt alkaa tuntua siltä että olen löytänyt sen kauan etsimäni kumppanin, nimittäin kiiltävän ja helppokäyttöisen askartelulakan! Jes.

Uusi paras ystäväni! Rangerin Glossy Accents -lakka!  

Tämän uuden lakan myötä innostuin ottamaan vanhan tutun HUUpöllön rinnalle myös uusia malleja, mm. hieman helpommin työstettäväksi tuunatun HUUhkajan, PICCUpöllön ja MAUkatin. :) Uudella lakalla noihin koruihin tulee mukavan kiiltävä ja “lasitemainen” pinta, tykkään kyllä todella paljon. Kuvien kautta se kiiltävä pinta ei ehkä välity koko komeudessaan, mutta livenä se kiiltoaste on juuri sellainen josta olin tähän asti osannut vain haaveilla. :)

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, ne ovat tosiaan kännykkäräpsyjä keskeneräisistä (kuivuvista) koruista.

HUUhkaja 

HUUpöllö 

MAUkatti 

PICCUpöllö

 

Kategoria: duunia, Jee!.
Tagit: , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee