Työnarkomaanin hätähuuto!

17.02.2013 - 18:50 / Sari ja kuva.


Hei olen Sari. Olen työholisti.

Tänään hoitokoira lähti takaisin kotiinsa ja sen lisäksi vielä yksi kaveri kävi hetken istumassa ja juomassa kahvia. En ole tänään siis tehnyt oikeastaan mitään. Siis en M-I-T-Ä-Ä-N ja poden siitä huonoa omatuntoa. Tiedän, että laiskottelu ja hyödyttömyys on välillä ihan tervettä ja hyväksikin, mutta silti tuntuu että kokoajan pitäisi olla tekemässä jotain, eli toisinsanoen töitä.

Taidan olla työholisti. Oikein työholistien emätyöholisti.

Nyt tarvitsisinkin siis AT:n (Anonyymit Työholistit) vertaistukiryhmän apua tähän saumaan. Joten kaikki muut työnarkomaniaan taipuvaiset ja vapaapäivistä stressaavat sielut kokoontukaa kommenttilaatikkoon ja kertokaa vinkit millä vois silleen kätsysti relata ja viettää vapaapäivän ilman kammottavia vierotusoireita.

(Uskokaa tai älkää, suunnittelen kovasti alapuolella killuvan kuvan printtaamista ja ripustamista työhuoneen seinälle, keskeiselle paikalle.  :D)

 

 

 

 

Work a holic asking for help!

Hi I’m Sari. I’m work a holic.

Help! I feel bad about having a day off instead working like a dog. I just cant relax without thinking I should do something useful at the moment, in other words: work.

That’s why I need your help dear fellows and other AW’s (Anonymous Work a holics) to share your tips of relaxing and taking it easy without feeling bad ’bout it. You can share your best tips in comment box. :)

So tell me!  How do you manage to do it?

(Believe it or not, I’m planning on printing the picture above and hanging it on the wall at work :D)

P.S. I’m obviously way too Twitter orientated nowdays when leaving out most of the apostrophes without even noticing it. Forgive me! :D

Kategoria: Skäbädäbä, Tajunnanvirtaa.
Tagit:5 vastausta - “Työnarkomaanin hätähuuto!”

 1. suw Kirjoittaa:

  onks työlasi puoliks täynnä vai puoliks tyhjä?

 2. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Riippuu tilanteesta. :D

 3. suw Kirjoittaa:

  :D nojoo, mut mä lähinnä stressaan “vapaapäivistä” esim jos oon kipee ni tulee sellanen olo et voinko olla vaan tekemättä mitään.. ja tietty sillon jos on paljon tehtävää, mut pitääki vapaapäivää.. mut toisaalt esim sun työssä ajattelu on myös työtä, ja vaik oot vapaalla niin sun alitajunta kuitenki kehittelee jo uusia ideoita koko aja n :D
  JA mikä parasta: sit ku seuraavana päivänä jatkat töitä, sul voikin olla monta uutta ideaa vahingossa!

 4. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Totta, totta. :D Ite oon samanlainen ressailija, pitäskö meidän joskus viettää vapaapäivää yhdessä esim. Delicatossa? :D

 5. suw Kirjoittaa:

  pitäis! :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee