Long time no see

2.02.2013 - 18:54 / Sari ja kuva.


Noniin… vihdoinkin ehdin pitkästä aikaa päivittää blogia. :) Pahoittelut siis hiljaiselosta. Ajattelin tähän väliin palata hetkeksi menneisyyteen kun sain nyt ensimmäistä kertaa näytille erään vanhan työn viime kesältä. Eli “Mummonmehu”-etiketit joista tässä pullossa (kännykuvaräpsy) punaista viinimarjaa. :)

Finally I got enough time to update the blog, sorry it took so long. :) I thought it would be a good time  to rewind to the last summer when I designed labels for my “grandma’s juices” she makes every autumn.

Kategoria: Jee!.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee