Ensimmäiset joululahjat annettu

18.12.2012 - 15:31 / Sari ja kuva.


Eilen saivat hevoset ja omistajansa joululahjat, jo hieman etukäteen. Olin luvannut siis joululahjaksi tehdä hevosille uudet “reissuvihot”, eli tallilla säilytettävät päiväkirjat jonne kirjataan aina päivän tapahtumat muille ko. hevosten kanssa tekemisissä olleville tiedoksi.

Sattumalta löysin juuri Tiimarista muovikantiset (eli kosteaan talli-ilmastoon soveltuvat) “Tee itse kansi” -kierrevihot (melko paksuja, sivumäärästä ei tietoa, wire-sidottu, koko A5. Hintaa 4,99 € kpl), jotka soveltuivat täydellisesti tähän tarkoitukseen! Nämä minun DIY-joululahjaideat tulevat tänä vuonna näemmä reilusti myöhässä, mutta tuollainen itsetehdyllä kannella varustettu päiväkirja voisi olla mukava lahja antaa päiväkirjaa pitävälle ystävällekin. :)

Lähdin sitten lähestymään aihetta pelkistäen, pyrkimyksenä saada yksinkertaiseen kuvaan vangittua jotain olennaista kyseisten hevosyksilöiden persoonista. Tällaiset niistä sitten tuli. Saattaapi olla että hevoset saavat vielä joulun kunniaksi ekstraporkkanat. :)

Herkän ja välillä säpäkänkin tamman reissuvihko. Päivästä riippuen on joko itse rauhallisuus tai sitten pelkää jokaista vastaan tulevaa postilaatikkoa tai jaloissa pyörivää tallikissaa potentiaalisena petona, joka syö pieniä tammoja aamupalaksi. 

Karvaiselle ja 30 ikävuottaan lähestyvälle mummohepalle ruokahetket ovat päivän suola. Jos palvelu on mummon mieleen turhan hidasta ja ateria myöhässä, kuopii tamma määrätietoisena jalallaan maata, hoputtaen tarjoilijaa ripeämpään toimintaan. 

I gave my first Xmas presents of the year yesterday to my “rental horse”, her owner and the other horse of the same owner. I promised to make new diaries for these two mares as xmas gifts, where are all the happenings added to inform other people handling the horses. I wanted to capture a part of each horse’s personality to these pictures and hopefully did success.

I’m deeply sorry of my really bad English at the moment… but I’m quite tired and not capable of producing any smart text content. :D I still hope you got the point, even though the language isn’t absolutely 100 per cent correct. :D

Kategoria: Jee!.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee