Festarit nyt festaroitu

9.09.2012 - 18:55 / Sari ja kuva.


… ja kivaa oli. Sarjisimpro meni hieman improvisoinniksi toteutuksensakin suhteen, sillä välineistö muuttui lennossa eikä auttanut kuin sopeutua. Meni kuitenkin olosuhteisiin nähden mielestäni ihan hyvin.

Live-piirtämistä jännitin hieman enemmän etukäteen, kun en tiennyt mitä odottaa, mutta kun itse hetki koitti niin koko ympäröivä maailma haastattelua ja haastateltavia lukuunottamatta katosivat ja annoin vain virran viedä. Lopputuloksena oli muutama hyvin ekspressiivinen arkki, olen ne tosiaan piirtänyt ihan pelkällä tunteella ja senhetkisissä fiiliksissä. Järjellä saatika taidolla ei niiden kuvien kanssa ollut mitään tekemistä.

Pienlehtitaivaassa oli antoisaa ja tuotteitakin tuli jonkin verran myytyä. Hiljaisempaa oli ehkä kuin viimevuonna, mutta kokemuksenahan Pienlehtitaivailu on aina vertaansa vailla joten eikun ensi vuonna taas uudestaan. :)

Kiitos siis järjestäjille, vieraille, vierailijoille sekä muille pienlehtitaivailijoille unohtamatta rakasta kanssaimproajaani.

 Sarin live-piirustussession satoa

Kategoria: Jee!.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee