Let’s Festival!

7.09.2012 - 9:39 / Sari ja kuva.


Helsingin 27. sarjakuvafestivaalit pyörähtävät siis tänään käyntiin. Itse olen kehissä vasta huomenna, tämä päivä menee migreenistä toipuessa ja viimehetken paniikkia lietsoessa.

Olen siis lauantaina ja sunnuntaina festivaalien Pienlehtitaivaassa myymässä omia tuotoksiani (Kärmes, Pinja. Lintukirja, LifeStoryt, HUUpöllöt ja HUUhkajat…). Lisäksi esiinnymme huomenna, eli lauantaina 8.9. Pienlehtitaivaan Manala-lavalla yhdessä kera Uimosen Kaarinan , piirtämispainotteisen ohjelman merkeissä kello 13.

Lisäksi toimin päälavalla live-piirtäjänä sunnuntaina 9.9. Reetta Laitisen ja Mika Lietzénin historiaa ja kirjallisuutta käsittelevän haastattelun taustalla kello 14.

Tulkaa siis sankoin joukoin ihmettelemään festivaalihumua ja saa allekirjoittanuttakin tulla nykimään hihasta erittäin mielellään. :) Sitten kunhan festivaaleista selvitään, niin lupaan palata taas hieman tiheämpään blogipäivitystahtiin!

***

It’s time for 27th Helsinki Comics Festival, starting today 7th of september to sunday septemper 9th. I’m participating tomorrow and sunday, today I’m trying to get better after a migraine episode and having a last minute panic before the festival. :D

So I will be in Small Press Heaven selling my comics and other stuff (Kärmes, Pinja, Lintukirja, LifeStory, HOWLowls etc. mostly in Finnish) saturday and sunday. We are also performing on Small Press Heaven’s Manala stage with Kaarina Uimonen on saturday at 1 o’clock. I’m also going to do some live drawing on a main stage during the interwiev of Reetta Laitinen and Mika Lietzén on sunday at 2 o’clock.

So feel free to join us on the biggest comics festival in Northern Europe!

Kategoria: Jee!, Tekstipainotteista.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee