Cassandra!

9.08.2012 - 9:55 / Sari ja kuva.


Tässäpä nyt siis kansikuva jo vuosia suunnitteilla olleeseen Cassandra-hahmoon pohjautuvaan pienlehteen. Yritän parhaani mukaan saada tämän valmiiksi Pienlehtitaivaaseen, vaikka osoittautuikin suuritöisemmäksi kuin mitä alkuun oletin.

Kyseessä on siis vallaton ja valloittava rokokooprinsessa Cassandra, joka on, noh, myös teiniprinsessa. Hän kapinoi yksinhuoltajaäitiään ja muita auktoriteetteja vastaan mm. provosoivan pukeutumisensa kautta. Cassandra-sarjakuvan tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen noin 1700-luvun Eurooppaan, mutta viitteitä on myös nykymaailman pop-kulttuurista. Orjallisesti emme siis mitään historiallista aikakautta noudata.

Tästä kansikuvasta siis ehkäpä ilmenee sarjakuvan ja Cassandra-hahmon henki ja perusolemus. Näytesivu poikineen on tulossa niinikään näytille, kunhan vaan saan ensin jotain konkreettista valmiiksi. :)

Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.

Kategoria: Cassandra, Jee!, Vallatonta ja valloittavaa.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee