Translation is Dialogue saapuu Helsinkiin

1.06.2012 - 12:21 / Sari ja kuva.


Joku saattaa muistaa kun tein jokunen aika sitten samaisen projektin New Yorkin performanssiin yhden piirustuksen ja nyt olen jälleen mukana kun TID saapuu Helsinkiin ja valloittaa Lasipalatsinaukion Taidekontin 7.-8.6.2012.

Tällä kertaa olen mukana parilla työllä, sekä vetämässä työpajoja paikan päällä. Työpajat sopivat kaikille vauvasta vaariin ja koko projektin kansainvälisen luonteen vuoksi myös työpajoissa käytetään Suomen lisäksi Englantia. :) Odotan innolla tätä tapahtumaa. :)

Tapahtuman juliste on myös minun käsialaani ja se tulee tässä.

Now it’s official and public so I’m happy to announce: Translation is Dialogue is coming Helsinki and taking over the Taidekontti at Lasipalatsinaukio from June 7th to June 8th! I’m also gonna participate by leading workshops, making some art pieces for the performance and also made a poster for the event. :).

Read more…

Kategoria: Jee!.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee