Vegfestiä ja Kärmestä

4.05.2012 - 16:18 / Sari ja kuva.


Noniin, hiljaiselo loppuu nyt taas hetkeksi, kun olen saanut jotain näytillelaitettavaa valmiiksikin.

Eli koska Kärmes: Historiankirjat on nyt painovalmiina ja menossa painoon ensi viikolla, niin sen kunniaksi tässä yksi kuvaruutu kyseisestä sarjakuvalehdykästä. Kuvaa klikkailemalla saat sen isommaksi. :)

Piirtelinpä pitkästäaikaa tähän Kärmestarkoitukseen myös omakuvan.  Eli Sari featuring The Kärmes.

Lisäksi sitten on tullut piirreltyä hieman kanaa ja possua, molemmat menossa Vegfestin näyttelyyn. Originaalit ovat myös ostettavissa ja niiden tuotto menee lyhentämättömänä Vegfest-tapahtuman hyväksi. :)

Olen näiden kuvieni kanssa kyllä kovassa seurassa, sillä itseni lisäksi näyttelyssä on töitä mm. seuraavilta taiteilijoilta: Juba Tuomola, Pertti Jarla, Anni Nykänen, Solja Järvenpää, Jupu Kallio, Terhi Ekebom, Antti Hintsa, Joonas Lehtimäki, Aino Sutinen, Milla Paloniemi. :)

Tässäpä omat piirtelyni. Molemmissa on siis käytetty sekatekniikkaa, eli yhdistetty tusseja, vahaliituja ja kollaasia. Seuraavanlaisella lopputuloksella. Pahoittelut skannattujen kuvien huonosta laadusta. Skanneri syö aika tehokkaasti värit enkä halua liikaa näitä Photaroida kun kyseessä on kuitenkin käsin piirretyt kuvat. :)

 Kana

Possu 

Eli tällaista sitten tälläkertaa… Pitkän hiljaiselon jäljiltä on kivaa kun on saanut jotain näytettävää aikaiseksi.

Kärmes: Historiankirjat on siis ensimmäistä kertaa koko nelivärikomeudessaan nähtävillä ja ostettavissa Desuconista Lahdesta, kesäkuun alkupuoliskolla. Lisäksi kyseisessä tapahtumassa on myynnissä myös LifeStory-matskua, eli pieniä elämäntarinoita. :) Pysy siis kuulolla ja kanavalla, lisäinfoa tulossa lähempänä ajankohtaa. :)

Kategoria: duunia, Jee!, Skäbädäbä.
Tagit: ,4 vastausta - “Vegfestiä ja Kärmestä”

 1. Marj Kirjoittaa:

  Onpa hieno possu!

 2. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Kiitos paljon kehuista. Merkitsee minulle todella paljon. :)

  -Sari

  ps. Tampereellehan possua voipi mennä pällistelemään ihan livenä tämän kuun 18.-20. päivinä ja ostaa vaikka kotiinsa mukaan jos siltä tuntuu. :) Töiden hintoja ei ole siis määritelty, vaan jokainen halukas maksaa niistä omantuntonsa mukaan. Myytyjen töiden tuotto menee Vegfest-tapahtuman hyväksi. :)

 3. sarjakuvatus Kirjoittaa:

  Hyvän näköistä sekailua. Näyttää orgaaniselta vaikka ei luontoa jäljittelekään.

 4. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Kiitos kommentistasi, pelasti tämän päivän. :) Orgaaninen on mun mielestä aina hyvä ja kivaa vastapainoilua tälle digitaaliselle piirtelylle jota pääosin teen. :)

  -Sari

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee