Fur is so last season

11.04.2012 - 17:49 / Sari ja kuva.


Tällaisen tein. Vanhan idean uudelleentoteutus, eli mielipiteeni turkistarhauksesta.

 

Kategoria: ideat visiot ja innovaatiot, Skäbädäbä.
Tagit:2 vastausta - “Fur is so last season”

 1. sarjakuvatus Kirjoittaa:

  Tätä on katsellut ja kokenut kunnianosoituksena useampaankin suuntaan. Hieno asettelu, mutta voisi toimia vielä paremmin jos olisi uskollisempi alkuperäiselle ja teksti olisi jäljiteltyä Darwinin käsialaa.

 2. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Kiitos palautteesta. :)

  Tarkoitus ei siis varsinaisesti ollut jäljentää suoraan Darwinin piirustuksia, joten siksi en lähtenyt esim. jäljittelemään hänen käsialaansa. Tahdoin ottaa niinkin gorteskin (ja osittain vähän tylsänkin, blaah) fontin tuohon kuin Impact, sen takia että halusin sillä tuoda hieman modernia otetta tuohon kokonaisuuteen. Tarkoitus kun oli kommentoida nykymuodin suuntauksia ja turkistarhauksen, -sellaisena kun se nykymuodossa tunnetaan-, epäeettisyyttä, joten liika Darwinin ja 1800-luvun suuntausten ulkoasun noudattaminen ei tämän ajatuksen takia tuntunut mielekkäältä.

  Ihmisen evoluutio ja karvojen väheneminen evoluution myötä kuitenkin tuntui iskevältä näkökulmalta ihmisen turkistenkäyttöön ja tämän evoluutiokuvan tunnistettavuuden vuoksi halusin ns. noudattaa suurin piirtein “alkuperäistä”, silti oman tyylini säilyttäen. Lisäksi kun kyse on ns. julistavasta ja ehkä hieman “paatoksenomaisestakin” sanomasta, niin tuollainen jämpti ja “silmille hyppäävä” teksti on myös sen takia tehokeinona.

  Tässäpä siis lyhyesti perustelut sille miksi päädyin tekemään tuollaisen kokonaisuuden. Mulle kun on kunnia asia pystyä perustelemaan kaikki tekemäni ratkaisut. :)

  -Sari

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee