24 tuntia sarjakuvaa!

4.10.2011 - 12:46 / Sari ja kuva.


Apua! Oon ollu vuodepotilaana mystisesti venähtäneen jalkani kanssa (edelleen kipeä!), joten kaikki lupaamani päivitykset ovat siirtyneet nyt hamaan tulevaisuuteen. Anteeeeks! Yritän saada asian korjattua asap.

Tulipa kuitenkin osallistuttua ekaa kertaa 24 tuntia sarjakuvaa -rupeamaan Sarjakuvakeskuksella ja koska mä yleensä piirrän max. yksisivuisia, niin mun 24h ja 24-sivua typistyivät 9½ tuntiin ja 9-sivuun. Sain kuitenkin omassa mittakaavassani pitkän sarjiksen tehtyä alusta loppuun, vaikkei nyt tullutkaan ihan “täyspitkää” ja oon tyytyväinen saavutettuun tavoitteeseen.

Yritän saada tässä heti huomenissa skannattua mun 24 tuntia -sarjikseni, nimeltään Kissa varjoisten kujien ja linkitän sen sitten näkyville tännekin. :) Oli antoisa ja inspiroiva tapahtuma, kiitos Sarjakuvakeskukselle järjestelyistä ja mukavasta tapahtumasta. :)

Kategoria: Skäbädäbä, Tekstipainotteista.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee