Saanen esitellä: HUUpöllön pikkuveikka HUUhkaja!

14.09.2011 - 16:29 / Sari ja kuva.


 


Sari ja kuva pöllöperhe laajenee!

HUUpöllö on saanut nyt “pikkuveikan”, eli HUUhkajan… Tämä pöllönpoika syntyi ihan vahingossa, muiden juttujen sivutuotteena, mutta päätin sen sitten kuitenkin loppuun asti tehdä ja tällainen “sarvipää” siitä nyt sitten tuli. :) Linnut on mun mielestä ihania graafisten piirustusten aiheita ja pöllöt ehkä niistä vielä mun henkilökohtaisia suosikkejani.

Tarkoitus olisi tästäkin tehdä samantyyppinen tuoteperhe kuin HUUpöllöistäkin, eli askarrella käsityönä erilaisia koruja, asusteita ja esineitä. Toistaiseksi tämä pöllönpoika on istuskellut ainoastaan paperilla, mutta koe-erä HUUhkaja esineistä on tulossa jossain vaiheessa kunhan ensin suoriudun Sarjisfestareista kunnialla. :D Joten eiköhän tuo HUUhkajakin vielä tässä tämän vuoden puolella kuoriudu omaksi “mallistokseen”. :)

 

Kategoria: ideat visiot ja innovaatiot, Jee!.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee