Mun piti tehdä harmaasävyinen tussipiirustus…

24.08.2011 - 14:53 / Sari ja kuva.


 

Joo-o, uskokaa tai älkää, mutta tästä piti alunperin tulla harmaasävyinen työ. Niinpä ne suunnitelmat vaan työn edetessä muuttuu ja tässä lopputulos:

Eli aivan jotain muuta kuin se mustavalkoinen/harmaasävyinen tussityö mikä siitä piti tulla. :D Värejä on melko paljon aiottua enemmän, samoin vesivärejä, työn kun piti olla tussipainotteinen. :D Aihe on jälleen kerran kissamainen, sillä oon viimeaikoina inspiroitunut kissoista ihan älyttömästi. Muutenkin kiva opetella nyt vähän kissoja piirtämään, ainaisten ihmishahmojen vastapainoksi. Kissat kun muutenkin ovat mulle rakkaita ja suuri osa mun elämää, niin on mukava saada tämäkin tärkeä osa mun elämästäni näkymään mun töissäni.

Oon oppinu viime aikoina pääsemään pääosin eroon töideni ylianalysoinnista ja puhki selittämisestä, mutta kerta kiellon päälle. Luvassa siis oman työn analyysi, kiitos ja anteeks.

Tämän kuvan kissan esikuvana on vanhempieni Romeo, vaikka millään tapaa tuo kissa ei “Ropsua” todellisuudessa muistuta. Mä en yleensä muutenkaan hae tarkoituksella hahmoihini mitään todellisten esikuvien piirteitä (enkä käytännössä koskaan piirrä mitään muutenkaan mallista), tämänkin kuvan kissan yhtäläisyydet Ropsuun tuli alun perin vahingossa ja avokki sitten totesi että “näyttää Ropsulta”. Niinpä mä sitten tein tuosta kissasta väreiltäänkin hieman ko. kissaa muistuttavan.

Ehkä näihin värivalintoihin vaikuttaa sekin, että tämän työn oon luvannu mun vanhemmille, joilla sattuu olemaan kolme kappaletta punaisia kissoja (no okei, kaksi punaista ja yksi creme).

Tässä nyt vielä Photoshopilla harmaasävytetty versio. Vaikka kyllä toi värillinen sit kai kuitenki on parempi. Ehkä.

Kategoria: Skäbädäbä.
Tagit:



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee