Vapaapäivää, brunsseilua ja löhöämistä

9.06.2011 - 13:21 / Sari ja kuva.


Oon nyt häslänny ympäriinsä tässä viime päivät, töitä pukkaa ja niin päin pois. Joten päätinpä sitten viettää ihan rehdin vapaapäivän tähän väliin ja vaan löhötä. Oon mä tuossa jo viettänyt brunssia yksinään: pikkukarjalanpiirakoita, juustoa, metsäsienisalaattia, viinirypäleitä ja appelsiinimehua. Jälkiruuaksi valmistujaislahjaksi saamaani kesän selviytymispakettiin kuuluvaa ihanaa nam nam rooibosteetä ja vispipuuroa.

(Sain siis valmistujaislahjaksi “kesän selviytymispaketin”, eli kolme Cansonin BD, Manga, Comics -piirustuslehtiötä, harmaasävy Pro Markerit (Cool Gray), maailman parhaimmaksi rankattua suklaata ja lakka-vadelma-mustikka rooibos irtoteetä).

Tämän päivän pinnistykset rajoittuvat siis ainoastaan tähän diibadaaba blogipäivitykseen. Tässä on parit hommat loppusuoralla ja yritän jo huomenissa saada niitä tännekin näytille ihan kuvallisessa muodossa.

Mutta sitä ennen, vietän tämän päivän löhöillen ja hömppälehtiä lueskellen ja huomenna sitten takaisin sorvin ääreen. :)

Ps. arvatkaapa huvikseen että tekiskö mun tälleen tuuliviirinä taas mieli pohtia omien sivujen ulkoasua uusiks… Perkule!

Kategoria: Skäbädäbä, Tekstipainotteista.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee