Uutta kuvamateriaalia odotellessa: Mainostauko!

13.05.2011 - 20:08 / Sari ja kuva.


Nyt oon viettäny kiireistä (ja sairastelevaa) hiljaiseloa blogin suhteen viimepäivät, siitä pahoittelut. Mulla on kyllä paljon matskua skannattavaksi ja blogiin laitettavaksi, yritän ehtiä skannata ne viikonlopun aikana.

Nytpä siis jääkiekkomatsin alkua odotellessa ja Parasta enneniä kuunnellessani päätinkin käyttää tämän hetken mainostamiseen!
_____________________________________________________________________

SUURI KATUTAIDETAPAHTUMA
Huomenna 14.5.2011 Arabianrannassa ja lähiympäristössä Artova-kaupunginosayhdistyksen Suuri katutaidetapahtuma / Iso kierrätystapahtuma, johon osallistuu myös Hämeentie sataviidessäkympissä sijaitseva Sarjakuvakeskus, sarjiskirppiksen muodossa. Sarjakuvakirppikselle voi tulla shoppailemaan ja fiilistelemään normi lauantaiaukioloajan puitteissa, eli klo 12-16. Lähihuudeilla tapahtuu myös paljon muuta kaikkea kivaa, myös sarjakuviin liittyen. CHECK IT OUT!

Lue lisää…
_____________________________________________________________________

JUST DET -ruotsalaista sarjakuvaa näytillä
Sarjakuvakeskuksella (Hämeentie 150, 00560 Hki) on myös meneillään “Just det” , ruotsalaisen sarjakuvan näyttely jossa on monipuolisesti edustettuna sarjakuvaa länsinaapurista. Maininnan arvoisena Tivoli -lehti ja mun lapsuuden ykkössarjisidoli, hevossarjakuvapiirtäjä Lena Furberg. Kannattaa käydä tämä näyttely ehdottomasti mulkoilemassa!

Lue lisää…
_____________________________________________________________________

Nyt menen pistämään kisakatsomoa pystyyn Suomi-Venäjä jääkiekko-ottelun alkua odotellessa. Palailen asiaan toivon mukaan uuden kuvamateriaalin kera tässä viikonlopun aikana.

Kategoria: Tekstipainotteista.
Tagit: , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee