Löytöjä kaapin perukoilta…

1.05.2011 - 21:18 / Sari ja kuva.


Kevätsiivouksen yhteydessä löysin kaapin perukoilta vanhat öljypastellit ja vahaliidut… Saa nähdä mitä tämä löytö tuo tullessaan. Aikamoista rävellystä lienee luvassa, mä kun en muista että milloin viimeksi oon koskenu liituihin.

Sinänsä tää öljypastellien löytäminen kaapin perukoilta tuli hyvään saumaan, sillä just torstaina ihailtiin kuvituskurssin opettajamme Nadja Sarellin portfoliota ja lukuisia ihania öljypastellitöitä… Saa nähdä että kuinka mulla riittää kärsivällisyys tuohon tekniikkaan, etenkin kun se ei ole noin siis niinkuin yhtään hallussa. Onneksi Nadja lupasi tuoda seuraavalla kerralla öljypastellinsa mukanaan kuvituskurssin tunneille ja näyttää hieman sitä tekniikkaa, ehkä minäkin sitten innostuisin ottamaan omat öljypastellini käyttöön.

Houkuttelee nimittäin ensisijaisesti ne ihanan herkulliset väripinnat ja kaikki mitä niistä voisi hyvällä tuurilla saada aikaan. Vahaliiduissa mua on jo jonkin aikaa houkuttanut lapsuudesta tuttu raaputustekniikka, eli ensin sekalaisia värejä alle ja mustaa päälle ja sitten neulalla raaputellaan kuvioita.

Saa nähdä milloin mulla on aikaa toteuttaa näitä visioita, nyt kun on just lähtenyt yksi työ painoon (aina yhtä jännäää!) ja toisen dedis on käsillä ja vaatii vielä pientä hienosääätöä ja viilausta. Lisäks pari pienempää juttua loppurutistusta vaille valmiita ja tässä kun on monta loppurutistusta samassa syssyssä, niin itsekin tulee siinä yhteydessä rutistettua itsestään kaikki liikenevät energiat. Työharjottelukin vie oman aikansa, siellä on kyllä todella antoisaa ja mukavaa. :)

Saa myös nähdä että jos/kun intoudun näillä liiduilla säätämään, niin missä kunnossa mun skanneri on sen jälkeen… Mä kun oon kuullu (ja ihan järjelläkin ajateltunahan sen tajuaa), että liidut ei oo mitään skanneriystävällisiä… Eli saa nähdä että siirtyykö nämä visiot ajatuksen tasolta koskaan käytäntöön.

Kategoria: Ajatuksen tasolla, ideat visiot ja innovaatiot, Skäbädäbä, Tekstipainotteista.
Tagit: , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee