Hölmöhkö elämä

16.04.2011 - 23:06 / Sari ja kuva.


 

Hölmöhkö elämä

 

Olen tässä nyt piirrellyt hyvän tovin uudenlaista sarjakuvaa, jolle päätin antaa nimen “Hölmöhkö elämä”. Yritän saada kaikki työn alla olevat originaalit tussattua ja väritettyä loppuun asap, mutta tässäpä hieman ensimakua.

Nämä kuvat on toteutettu sekatekniikalla, mutta jatkossa tämän otsikon alla olevat sarjikset lienevät lähinnä tussilla tehtyjä ja photarointi pysynee minimissä. Tekniikoiden osalta tosin en sano mitään 100% varmaa, että mitä tulen käyttämään ja mitä en, koska haluan pitää tämän sarjisten piirtämisen niin vapaana ja vapaamuotoisena kuin mahdollista. En siis halua luoda niiden tekemiselle minkäänlaisia rajoitteita, joten ihan fiilispohjalta mennään. :)

Photaria ja muita Adobe-tuoteperheen ohjelmia en tietenkään ole hylkäämässä mihinkään, vaikka olenkin viimeaikoina panostanut paljon originaalien hiomiseen ja pelkästään kynällä piirtämiseen ja haluan kehittyä siinä. Tämä orgaaninen piirtäminen on mukavaa vaihtelua digitaaliselle piirtelylle ja ne monessa tapauksessa myös tukevat toisiaan. :)

Käyn tällä hetkellä myös Nadja Sarellin kuvituskurssia ja siellä toivonkin savaani lisää varmuutta kynän käyttöön. :)

 

Hölmöhkö elämä

Kategoria: Hölmöhkö elämä.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sari ja kuva

Pääkaupunkiseudulla asuvan graafisen suunnittelijan, kuvittajan ja sarjakuvaharrastajan elämää sanoin ja kuvin.

This blog is all about an every day life of a Graphic Designer, Illustrator and Comics enthusiast from Southern Finland.

All the posts including English translations are tagged with a tag "in English".

Arkisto

Kategoriat

Tagit

Sari suosittelee